tiistai 8. helmikuuta 2011

Viimeviikon treeni ja rentoutus.. sekä loisto aloitus uudelle viikolle!!

Viimeviikko vierähti kivasti treenatessa. Maanantaina oli tosiaan aamulla ensin tankotanssia ja illalla balettia. Tiistaina tankotanssia, kuntosali ja lisää tankotanssia ja keskiviikkonakin yllätys yllätys aamulla tankotanssia. Torstaina oltiin Saiffalla treenaamassa muutama tunti lyöntejä kuntoon ja perjantaina aamulla heiluttiin taas tangolla. Perjantaina iltapäivä meni chillatessa koska tuntui siltä että flunssa olis iskemässä mutta se fiilis meni onneks ohi ja lauantaina aamulla oltiin taas iskussa ja treenaamassa Saiffalla vuorostaan potkuja kuntoon.

Lauantaina oltiin Circuksessa hyvällä porukalla viettämässä iltaa, itse olin kuskina, enkä kyllä laittanut vastaan ollenkaan. Hauskaa oli ilman alkoholiakin. Tanssittiin, rentouduttiin teki ihan hyvää pitkästä aikaa. Koskahan sitä on viimeks ollu ulkona, tais olla Didin synttärit joulun aikaan, jeppis, sillon se oli. Ei kyllä harmita ollenkaan, hyvä fiilis kun on saanu treenata, syödä hyvin, nukkua hyvin.. pitää rytmin kunnossa.
Sunnuntai oli chillauspäivä. Leffoja, ruokaa, karkkia ja lettuja.

Uusi viikko alkoi mukavasti. Herätys 8.00 vitamiinit ja kahvi naamaan ja matka tankotanssikoululle voi alkaa. Ulkona oli kylmä ja liukasta ja matka tankotanssikoululle tuntui kestävän ikuisuuden. Pääsin vihdoin perille ja tunti alkoi. Tunnit meni mukavasti, opin paljon uutta, sain lisää mustelmia ja muutaman kerran tulin alas oikein ryminällä. No se kuuluu asiaan ja jos sen osaa ottaa huumorilla niin kaikki on hyvin. :)

Kotona odotti siivous urakka. Pitäisi tiskata, imuroida, laittaa tavaraa paikalleen kaappeihin, uunia ei ole pesty aikoihin, vessanpönttökin vaatisi taas puhdistusta, ikkunalaudat ja ikkunanpielet ovat näyttäneet jo pitkään mustuneilta ja mitä vielä? Mutta ajatus tuosta kaikesta ei todellakaan kauhistuttanut niinkuin joskus. Joskus kaikki tuo tuntui niin kamalalta että keksi kaikkea muuta mukamas kiireellistä ja tärkeää jotta vättyisin siivoamiselta ja voisin itsellenikin valehdella että en olisi millään ehtinyt, on ollut kiire, piti käydä siellä ja tehdä tätä, siivoan kyllä joku päivä. Ja loppujen lopuksi siivoaminen meni niin että kahmaisin tavarat syliini ja sulloin kaiken mytyssä jonnekkin kaapin perälle, imuroitavat roskatkin huidoin kädellä maton tai kaappien alle.

Nyt laitoin koneelta musiikkia soimaan, hymyilin ja tartuin tiskiharjaan. Tiskipöydällä oli lähes kaikki astiat mitä kaapista löytyy, sunnuntai kun oli enemmänkin lepopäivä ja silloin ei siis edes tiskattu. Hetkessä, kuin huomaamatta tiskit oli tiskattu ja tiskipöytä oli tyhjä. Aika kului, sain imuroitua, uunikin oli pesty ja tavarat alkoivat olla paikallaan. Huomaamatta päivä oli mennyt, aikaa oli kulunut lähes kuusi tuntia kun olin innostunut hinkkaamaan kaikki mustuneet ikkunalaudat ja ikkunanpieletkin valkoisiksi.
Kävin suihkussa ja tein ruoan valmiiksi. Sitten olikin vuorossa oma pieni hetkeni telkkarin ääressä: Huippumalli haussa ja Täydelliset naiset.
Melkein kuin tilauksesta mies tuli ovesta sisään Täydellisten naisten lopputekstien aikana ja laitoin ruoan vielä lämpenemään ja päästiin syömään. Oli aivan tajuton nälkä kun en sitten tietenkään ollut muistanut syödä siivouksen lomassa.
Yritin innoissani selittää mitä olin oppinut tunnilla, mutta eihän siitä selityksestä mitään selkoa saa. Yritän maata maassa huitoa jaloilla ilmaa ja sitten käsin näyttää missä tanko menee ja siinä vaiheessa mies sitten tokaisi että paljon helpompaa olisi hommata tanko olkkariin niin ymmärtäis sekin sitten mitä tarkoitan.. No niinhän se olis, ei siis ollenkaan hullumpi ehdotus.. No saatiinpa ainakin kunnon naurut maassa maatessani ja huitoessani kiemurrellen..
Loppuilta meni sängyssä lepuutellessa telkkarin ääressä ja uni tuli ihan puskista. En edes tiedä missä vaiheessa nukahdin turvalliseen ja lämpimään kainaloon.. Heräsin yhden aikaan ja tajusin nukahtaneeni telkkari päällä, sammutin sen, painoin pääni takaisin tyynyyn ja uni tuli heti.

Jatkuu ensi jaksossa.. :)

Tanja xxx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti