Poledancing


MENNEET ESIINTYMISET

9.4.2011  Vammala, Ellivuoren hotelli Naisten Hyvänolon messut
29.4-30.4 Imatra, Rock Casino Avajaiset
20.6.2011 Tampere- talo
2.7.2011 Haapamäen Höyryveturipuisto

TANKOTANSSI ja MINÄ

Tankotanssi on jotain mahtavaa. Lähdin tutustumaan tankotanssin saloihin tammi/helmikuun vaihteessa 2011 kun mietin miten voisin yhdistää kaiken sen mitä olen tähän saakka tehnyt. Taitoluistelu, telinevoimistelu, rytminenvoimistelu ja tanssi, hetken pohdittuani tajusin että tankotanssia olisi päästävä kokeilemaan sillä se voisi olla juuri se "mun juttu."
Menin ensimmäiselle tunnille Pasilaan Pole4fitille ja hurahdin täysin. Kuukauden ajan kävin tunneilla todella aktiivisesti tavoitteena päästä Pole4Fitin valmennusryhmään johon oli pääsykokeet Helmikuun lopussa. Paikalla oli päälle 20 hakijaa ja moni haki videolla, noin 50 hakijaa kaikenkaikkiaan ja ryhmään valittiin 9. Olen yksi heistä. Olin kuukauden saikulla ja treenit alkoivat nyt Huhtikuun alussa. Olen niin onnellinen ryhmään pääsystäni.

Ensimmäinen esiintymiseni tankotanssin saralla Ellivuoressa naisten hyvänolon messuilla. Kolme esitystä vedin päivän aikana, oli rankkaa mutta nyt todella tiedän että se on se mun juttu.
Esiintyessä annoin itseni kokonaan, ruumiinii, sieluni, mieleni ja sydämeni.. Tangolle, musiikille ja yleisölle. Esiintymisten jälkeen oli hienoa tuntea se fiilis että annoin juuri äsken kaikkeni, sen lisäksi oli hienoa kuulla vanhemmilta ja nuoremmiltakin naispuolisilta ihmisiltä kuinka se oli kaunista. Joku oli liikuttunut lähes kyyneliin, moni oli kananlihalla ja moni ei millään uskonut että olin juuri ollut sairaslomalla tai että tankotanssi urani on vasta muutaman kuukauden mittainen.

Niinkuin sanoin, TÄÄ ON SE MUN JUTTU! Aion tehdä kaikkeni, kehittyä, harjoitella, esiintyä, antaa itseni tankotanssille.


ESIINTYMÄÄN??

Jos siis haluat tilata esiintyjän joka osaa ottaa yleisön kun yleisön, niin miehet kuin naiset, lapset ja vanhat haltuun, esiintyy koko sydämestään...

Tankotanssi on Suomessa suhteellisen uusi juttu ja se on hieno keino luoda tilaisuuteen maailmanluokan meininkiä, viihdykettä, jotain hämmästeltävää.

Voin myös juontaa tilaisuuden, hommata isommankin porukan esiintymään tai mitä vaan. Ota yhteyttä ja keskustelaan erilaisista mahdollisuuksista. Ja vaikka sinulta ei löytyisi tankoa, älä epäröi olla yhteydessä sillä kyllä kaikkeen löytyy ratkaisu.

Ota yhteyttä
tanjamariarantanen@gmail.com

Kiitos! :)

VIDEOITA VOI TSEKKAILLA
VIDEO 1 haapamäki
VIDEO 2 haapamäki