keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Taas on vierähtänyt viikko!!

Astuin ulos ovesta ja kaivoin kameran laukustani. Tässä on se mitä näin edessäni.
 Oli viimeviikon tiistai tankotanssi tunnit oli jo takana ja ruokakin oli kotona tehty. Miehellä oli alkamassa kotona palaveri ja mun oli siis lähdettävä omille teilleni hetkeksi jotta miehet saisivat rauhan puida asioita keskenään.

Pakkasin mukaani kameran, ulkona oli satanut lunta ja kaikkialla oli todella kaunista. Olihan siitä lumesta haittaakin ja moni valittikin että kun sitä lunta taas sataa ja taas on autolla vaikea liikkua. Sille ei mahda mitään että sitä lunta on nyt satanut niin ei sitä kannata turhaan manata kun lumessa on niin paljon positiivisiakin puolia kuten se että maa saa kauniin harso peitteen. Pakkasin mukaan myös läppärin kirjoittamista varten ja tuon edellisen tekstin kirjoitinin juuri tällä reissulla.
Lähdin ovesta ulos ja samantien ulko-ovesta ulos astuttuani otin kameran esiin ja taltioin kauniimpaakin kauniimman pihamme, tuntui kun olisi talven satumaassa, se näky oli niin kaunis.
Menin sporalla hakaniemeen ja lähdin kävelemään rantaan, kävelin rannassa, sillalla ja palasin taas siltaa pitkin takaisin päin, otin paljon kuvia. Monet varmasti luulivat minua turistiksi kun häröilin siellä täällä sen kamerani kanssa, mutta en välittänyt

Fiksuna tyttönä olin laittanut karvatossut jalkaani ja sukathan siinä kastui, menin hetkeksi istumaan hakaniemen Sokoksen Coffee Houseen siemailemaan steameria ja kirjoittamaan.
Kirjoittaessani kuuntelin Gloria Estefanin espanjankielisiä biisejä, kaunista, ja latino musiikista tulee todella hyvä mieli.

Pian puhelin jo soi, se oli merkki siitä että palaveri oli ohi ja lähdin takaisin kotiin, ilta jatkui lämpimässä ja kuivassa leffoja katsellen.

Keskiviikko vierähti taas yllättäen tankotanssi tunneilla, samoin torstai ja perjantaikin. Lauantaina aamulla kävimme taas treenailemassa potkuja kuntoon ja kun pääsimme kotiin mies ilmoitti ettei lähdekkään illaksi mihinkään vaikka oli ensin aikonutkin.
Katsoimme sitten leffoja koko loppupäivän, menimme makuuniin ja vuokrasimme Star Wars episodit. Kyllä, tykkään niistä. En tiedä kuinka moni nainen oikeasti rehellisesti todella tykkää niistä, mutta minä ainakin. Katsoimme ensin episodi 1en ja sen jälkeen oli pakko ahmia perän vielä 2enkin. Nukkumatti hiipi episodi 2 elokuvan loppusuoralla ja kävimme nukkumaan.

Aamulla heti herättyämme halusin jo taas jatkaa ja kolmas episodi laitettiin koneeseen.
Sitten olikin ohjelmassa ruokaaa...Wingsejä! Sunnuntait on pyhitetty kaikelle muulle paitsi kunnon ruuan laittamiselle! Ruokailun jälkeen oli aika lähteä yhdessä Salsa tunnille, tunnilla oli hauskaa, opimme paljon! Ja kun pääsimme kotiin Salsa soi jälleen! Tuon jälkeen se on soinutkin joka päivä! ;) Sitten vuorossa taas ruokaa tälläkertaa nakkeja ja ranskalaisia.. ja myöhemmin vielä köyhiä ritareita! Sunnuntaisin on aina tehtävä nakkeja ja ranskalaisia, sekä lettuja tai köyhiä ritareita! :) JA KYLLÄPÄ OLI HYVÄÄÄ!

keiju keskellä oli jassulla jo ennestään,
kaikki koukerot tein jotta saatiin kuvaa jatkettua
Maanantaina taas aamulla tankotanssitunneille ja mies töihin. Kun tulin kotiin oli vuorossa pyykin pesua, sainpa pestyä kolme koneellista taas pyykkiä. Jassu tuli kesken pyykin pesun meille ja alettiin tuhertamaan paperille tatuointiin Jassulle jatkoa. Jassun vatsassa oli todella nätti keiju ja sitä piti jatkaa.. Hetki piirrettiin ja sitten alettiin hommiin. Jokunen tovi siinä vierähti mutta hieno siitä tuli!
Illan vietin siivoten, venytellen ja telkkaria katsellen kunnes herra tuli ovesta taas sisään juuri hetki ennen Täydellisten Naisten loppua. :)

Tiistaina lähdettiin yhdessä aamulla taas Saiffalle treenaamaan. Lyöntejä. Ja treenin edetessä aiheeksi tuli myös auktoriteetti. Onpas vaikeaa ottaa vastaan käskyjä ja totella? Piti lyödä Igoria ( sellainen muovinen hemmo joka heiluu ja on täytett vedellä), ensi oikealta ja sitten vasemmalta aina samalla siirtyen itse toiselle puolelle, sata kertaa. Tehtävänä oli myös laskea ääneen sinne sataan saakka. No en tietenkään laskenut ääneen vaan puoli ääneen ja sitten rupeskin tuleen iskuja kepillä pohkeisiin ja kuului huuto "lujempaa, en kuule" ja se huuto kuului yhä uudestaan ja uudestaan koska en todellakaan sanonut numeroita yhtään lujempaa. Asiasta oli jo riidelty kerran joten jossai vaiheessa jokin pieni ääni tuolla takaraivossa sanoi että nyt on tsempattava ja toteltava. Purin hammasta yhteen ja sain vihdoin suustani ulos numeroita  "kasikuus, kasisee, kasikasi" ja nyt ne numerot kuuluivat. Samalla kun tajusin että vihdoin oikeasti huusin ne numerot samalla kun yhä hakkasin Igoria, silmästäni vierähti kyyneleitä.. ymmärsin että se toisen armoille heittäytyminen ja toiselta käskyjen ottaminen, toiseen kokonaan luottaminen ja sen mukaan toimiminen on ollut kamalan vaikeaa. Ymmärsin myös että nyt vihdoin onnistuin siinä ja olin tyytyväinen, siksi ne kyyneleet.
Tämä ongelma pätee myös monessa muussa asiassa ei vain ja ainoastaan treenaamisessa.

Tiistai jatkui treenejen jälkeen ruoan laitolla, ja siinä lomassa otettiin muutamia salsa askeleita ja pyörähdyksiäkin..Illalla vuorossa oli myös hirveä vatsa, selkä ja kylki lihas treeni, punnerruksia ja erilaisia kyykkyjä sekä venyttelyt..

Tänään eli keskiviikkona aamu alkoi aamiaisella ja salsalla. :) Siitä sitten tankotanssi tunnille ja sieltä kotiin kokkaamaan. Mies lähti töihin ja minä jäin hoitamaan asioita ja kirjoittelemaan.
Kohta alan valmistautumaan lähtöön, menen käymään keskustassa kahvilla Anniinan kanssa. Pitkästä aikaa näkee sitäkin tyttöä.
Illalla on taas ohjelmassa vatsalihistreeni ja venyttelyt!

Huomenna tankotanssia pari tunti, samoin perjantaina. Lauantaina on taas vuorossa potkuja aamusta muutama tunti ja illalla Jassun ja Miian läksiäiset. Sunnuntaina on taas vapaa päivä, ellei innostuta taas salsa tunnille!
On taas paljon teksti ideoita päässä ja täytyykin taas varmaan kirjoitella noita pieniä filosofisia tekstejä tässä joku päivä mutta nyt ei ehdi koska nälkä yllätti!!

CIAO!

Tanja xxx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti