maanantai 4. heinäkuuta 2011

Tankotanssia, hikeä ja tunteita.

Alotetaan nyt vaikka siitä tankotanssitunnista My Flowlla.. No kauniisti jos haluaisin kuvailla tunnin kulkua niin sanoisin että huomasi että ollaan Hämeenlinnassa.. ton kauniimmin sitä ei voi kuvailla. Mut sit jos oikeesti puutun enemmänkin asiaan niin mä olen sitä mieltä että kyllä opettajan pitäisi osata opetettavat asiat kunnolla. Pitäisi olla paljon tasoa jolla opettaa ylempänä ja liikkeiden nimien ei pitäisi heittää koko ajan pahasti ohitse. No mutta sainpahan treenailla omiani kun toiset miettivät miten tehdään vaihto vesimiehestä skorppiooniin jalan taivutus eteen ja vaihto vaaka skorppioniin ja tullaan alas.. Ja liikkeiden nimethän oli sitten luokkaa "puoli skorpiooni". Ei tehny kertaakaan mieli avata suuta ja kehottaa tarkistamaan liikkeiden nimiä.. tai ehdottaa josko voisin näyttää liikkeet jotka ei näy ohjaajalta sujuvan.. No hillitsin itseni ja treenasin tyytyväisenä reiteni mustelmille ja kokeilin liikkeitä joita en ollut vielä koskaan saanut sujumaan ja ai että olin tyytyväinen kun ne sujui vähän pidemmän tauon jälkeen!!

Viime viikko meni muuten kivasti, paljon lenkkeilyä, rullaluistelua ja aurinkoa! Ystävien kanssa hengailu kuuluu tietenkin asiaan. Perjantaina olin kuskina kavereille ja käytiin yhden Miran mökillä Renkajärven rannalla.. Siellä oli niin nättiä ja upeeta! Hyvää seuraa, uimista ja saunomista ja tietysti grilliruokaa.. ja toisille myös alkoholia. Monestakin syystä voisin sanoa että oli ehkä elämäni yks parhaimmista illoista. Olin niin onnellinen että melkein itkua tihrustin terassilla katsellessani auringon laskeutumista horisonttiin ja taivaan kauniiden värejen heijastumista kirkkaan ja tyynen järven pintaan.

Lauantaina aamusta lähdin äidin ja koiran kanssa ajamaan kohti Haapamäkeä. Siellä oli markkinat ja minulla oli siellä kolme tankotanssi showta. Kuuman ja pitkän ajomatkan päätyttyä kokosimme kiireellä tangon ja hyppäsin heti lavalle. Ensimmäinen show ei alkanut kovin vahvasti mutta saatiinpahan komediaakin ohjemistoon kun keskeytin shown ja huutelin pyyhettä että saan pyyhittyä tangon ja itseni hiestä.. Pyyhkimis hetken jälkeen jatkoin showta ja se meni niin hyvin kun hikisillä käsillä voi olettaa tankotanssin menevän.
Ennen seuraavaa showta pyyhin tangon kunnolla desinfiointi aineella, pesin käteni ja hieroin niihinkin desinfiointi ainetta ja tottakai grippiä joka estää hikoamista ja show meni todella hienosti.
Viimeinen show oli vasta illalla eli toisen ja kolmannen välissä oli useampia tunteja aikaa. Sain syötyä kunnolla samoin kuin äitini joka oli hyvin tyytyväinen että lähti reissuun mukaan. Näkipä minut ensimmäistä kertaa tangolla ja saimme viettää kokonaisen päivän yhdessä joka onkin harvinaista herkkua.
Viimeinen show meni myös hyvin vaikka olinkin jo aika väsynyt. Kun esitykset oli ohi laitettiin tanko kasaan ja lähdettiin ajamaan kotia kohti.
Kotiin saavuttiin yhden aikaan yöllä ja lähdin poikkeamaan baarissa kavereiden kanssa. Ensin menin käymään Sirkuksessa ja siis no miten sen nyt sanoisi, mä en vaan kai enää niin tykkää käydä baareissa.No hyvässä seurassa ja virkeenä se on kivaa ja tavallaan rentouttavaa sillon tällön. Mutta sen jälkeen kun on nukkunut edellis yönä noin 2h sitten ajanut kuumassa autossa noin 4h, rehkinyt tangolla kolme showta ja ajanut jälleen 4h ei oo ehkä kaikista hehkein ja virkein fiilis. :D Sirkuksesta menin Night Lifeen moikkaamaan muita kavereita ja siellä sitten menikin aamu kuuteen asti.. tai no Night Lifen pihalla meni aamu kuuteen asti, Night Lifessä vain neljään kun meidät tultiin häätämään pihalle.:) Hah no mut oli hauska ilta kunnes muistin että pitää herätä kymmeneltä ja lähteä ajamaan Poriin.

Sunnuntaina siis heräsin kello 10, puin päälle nappasin laukun ja pari pulloa vettä ja ajoin hakemaan Veeran kyytiin. Sitten ABC:n kautta kohti Poria jossa Veeralla oli messuilla Pitsimissi esittely. Siellä meni pari tuntia ja päästiin lähtemään takaisin kohti Hämeenlinnaa, tosin Tampereen kautta koska piti paluttaa lainassa ollut lavallinen tanko. Reissu Poriin Veeran kanssa oli ihan mielettömän ihana, saatiin höpöttää ja nauraa ja puhua oikeesti myös tärkeistäkin asioista.. Syvällisiä keskusteluja parisuhteista ja luottamuksesta, mustasukkaisuudesta, miehistä, naisista ja no kaikesta muustakin.
Taisinpa mainita siitäkin että itse oon päättänyt että en enää jaksa leikkiä mitään tyhmiä leikkejä. En jaksa enää ainuttakaan irtosuhdetta, parin viikon hulluttelua tai muuta sellasta. Kun seuraavan kerran "sekaannun" mieheen haluun sit myös pysyä sen miehen kanssa. En siis ala pelleilemään kenenkään kanssa ellen oo tosissani.. Siinähän vaan satuttaa itsensä ja mahdollisesti myös toistakin osapuolta sattuu. Eli mielummin oon ihan yksinäni ja vietän aikaa itsekseni, treenaan, luen ja muuta sellasta ja nautin ystävien seurasta kun käyn viettämässä yön sillon tällön jossain. Ei vaan oo mun juttu. Mä haluun jonkun johon voin luottaa ja jonka kanssa viettää aikaa, jakaa mun elämän ja mun asioita, jonkun joka haluaa jakaa oman elämänsä mun kanssa, jonkun jonka kanssa hullutella, sekoilla, leikkiä ja olla vaan just minä itse. :) Jonkun jonka ansiosta mun elämässä on niitä hetkiä että voin katsoa terassilta horisonttiin ja tuntea niin suurta onnellisuutta että kyynel vierähtää poskelle.
Tänään nukuin pitkään ja nyt jo väsyttää taas ja hyvä niin, saa taas rytmin kohdalleen. Huomenna aamulla ajattelin herätä taas aikasin ja lenkittää koiran jonka jälkeen on taas vuorossa rullaluistelua jos säät vaan sallii.

Nyt yritän kirjottaa vielä muutaman tekstin mutta uusien otsikoiden alle niin pysyy sitten joku järkikin näissä teksteissä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti