keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

kuski, lapsenvahti, tyttöystävä ja mitä vielä? :D

Jaha mistähän sitä nyt alottais sitten. Viime viikko menikin taas treenatessa. Yllättävää sinänsä. Keskiviikkona rullaluistelin Turenkiin, tulihan siitä noin 20km matkaa ja siellä sit vietin aikaa ystävän kanssa.. Sitten päätettiin lähtee veneilemään, ja ai että oli nättiä. Turengista veneiltiin Parolaan, Mierolan silta kahvilaan poikkeemaan. Välissä pysähdyttiin Hotelli Vaakunan terassille kahville ja mun oli pakko päästä vessaan kun olin lipittänyt muutamia litroja taas vettä rullaluistelun aikana ja sen jälkeen. Lähtipä painoakin kivasti keskiviikon aikana 1,5kg, nestettähän se oli suurimaks osaks mutta lähtipä kumminkin.

Torstaina kävin taas Hämeenlinnan Night Lifessa selvinpäin, mutta hauskaa oli. Tanssittiin ja höpöteltiin ja ulkona kun oltiin niin saatiin hyvät naurut kun multa ja mun tummaihoiselta ystävältä Zeriltä tuli pariskunta kysymään " anteeks ootteko te kauan ollu Suomessa? Kuunneltiin että puhutte sujuvaa Suomea." Siihen sit vastattiin että ollaanhan me täällä se noin 20 vuotta asuttu ja oltu. No eipä ollut ainut kerta viimeviikolla kun mua luullaan ulkomaalaiseks. Lauantaina jonotin automaatille ja mun edessä oli kaks tyttöä jotka puhu keskenään suomea, mun lompakko tippui maahan ja kolikot levis pitkin katua ja toinen tytöistä sit kyykisty keräämään niitä ja kysyi "Can I help you?" Nousin ylös, tyttö ojensi kolikot mun käteen ja katsoin tyttöä silmiin sanoen "kiitti" siinä meni tyttö sit hiljaseks ja hymyillen poistui paikalta. No mutta joo tosiaan torstai päättyi sit siihen että kokosin äidin takapihalle telttaa aamulla viiden aikaan ettei tarvinut mennä herättämään koko perhettä.

Viikonloppu menikin taas kuskina ja "lapsen vahtina". Perjantaina olin ensin kavereiden työmaalla käymässä, suurimmaks osaks vaan paistattelin auringossa siellä mutta sitten leikin siivoojaa kun siivosin katolta heitettyjä huopia pihamaalta yhteen pinoon. Sitten kiipeilin tikkailla viemässä pojille kulmarautoja ja vesipulloja, jossain vaiheessa yritin leikkiä hoitsuakin kun joku pässeistä astu naulaan, jalkaa olis pitäny desinfioida yms mutta miehet??
No myöhemmin sitten baarissa pomppimisen jälkee pari näistä samaisista kavereista meinas hukkua lasten kahluu-altaaseen heti kun en ollut vahtimassa vaan nukkumassa. Yks sai veren myrkytyksen kädestä olleesta haavasta kun lillui siellä altaassa. Yritin kai muutamaan otteeseen sanoa että se haava pitäis putsata ja laittaa siihen joku side ja suoja kun siellä altaassa lilluu mutta eihän miehet mitään usko.
Täytyy sanoa että on se kuskina ja "lapsenvahtina" oleminen rankkaa, sunnuntaina olin todella väsynyt, simahdin sohvalle hetkeks siinä yhdeksän maissa ja sitten piti lähteä vielä hakemaan yhtä ystävää Valkeakoskelta. Perjantaina olin vienyt sen Aitooseen ja sunnuntaina ne sitten porukalla veneili sieltä pois päin, osa porukasta jäi Valkeakoskelle vielä jatkaamaan niin pitihän tyttö hakea sieltä sitten kotiin. Kun pääsin reissusta kotiin pystytin taas teltan takapihalle ja kömmin sinne nukkumaan. Oli kiva aamulla herätä auringon paisteeseen ja siihen kun koira ulisee teltan ulkopuolella. Raikas ilma ja auringon paiste, mikä sen parempi tapa herätä.
Maanantaina toivottelin Zerille onnea armeijaan ja surin kun ei nähdäkkään hetkeen.. Maanantai-iltana menin taas telttaan nukkumaan, yöllä heräsin kuumuuteen ja kuuntelin kun sataa. Sateen ropinaan oli mukava nukahtaa.

Eilen päätettiin Veeran kanssa lähteä ajamaan Tampereelle yllättämään Marie. Yllättäminen onnistui mukavasti ja raahasinkin tytöt sitten leffaan katsomaan Cameron Diazin tähdittämään Bad Teacher- leffaa kun mulla on vielä jäljellä Finnkinon työajoilta leffalippuja. Leffan jälkeen istuttiin muutama tunti Passionin terassilla nauttimassa jäävettä ja kahvia ja höpöttelemässä niitä näitä. Kellon lähestyessä seitsemää lähdettiin Veeran kanssa ajelemaan kotia kohti. Enää eilen en viitsinyt mennä telttaan nukkumaan, äiti oli korjannut teltan saunaan kuivumaan kun Hämeenlinnassa oli satanut helkutisti vettä sillä välin kun itse olin Tampereella.

Tänään aamulla lähdin koiran kanssa joka aamuiselle lenkille, lenkin jälkeen tein niin hurjan lihaskunto treenin että oksensin ennenkuin olin syönytkään. Ja kun aloitin aamiaisen syönnin, eli siis mansikka-activiaa, maitorahkaa, proteiini jauhetta ja mustikoita sekaisin, en ollut kerennyt kun pari lusikallista suuhuni lappaamaan kun juoksin taas jo vessaan oksentamaan senkin vähäisen ruoan ja treenin aikana juodut vedet. No oksentamisen päätyttyä sain syötyä loppuun, ja sitten olikin vuorossa pienet päikkärit. Koira valvotti yöllä haukkumalla unissaan ja välillä vähän vähemmän unissaan kun rakas pikkuveljeni suvaitsi saapua kotiin ties koska, olin liian väsynyt katsoakseni kelloa silloin.
Päikkäreiden jälkeen lähdin hakemaan kaupasta parsaa, herkkusieniä, sipulia ja proteiini juomaa. Sitten paistoin kanafileitä, parsaa, sipulia ja sieniä mulle ja äidille ruoaksi, ruoka nautittiin terassilla auringossa. Terassilla sitten oonkin loikoillut siitä asti, juoden vettä ja nauttien auringosta, en varmaan oo tarpeeks ruskea vielä niin täytyy ottaa vielä vähän lisää aurinkoa. ;) Täytyy seuraavan tekstin yhteyteen liittää joku kuva tästä rusketuksesta.
Täytyisi saada niitä kuvia kinuttua Klasultakin viikon takaiselta tankotanssikeikalta jotta sais niitä vihdoin lisäiltyä. Ja keikka videokin pitäisi saada ladattua koneelle ja vähän pätkittyä niin voisi senkin julkaista, ei viitsi kokonaisena laittaa tänne kun lataaminen vie sillon tällä mun koneella ja netillä ikuisuuden. :D

Loppu viikon ohjelmassa onkin sitten pirusti lisää treeniä ja auringon ottoa jos säät sallii. Ens viikolla kun on ainakin yhdet kuvaukset Jyväskylässä, luultavasti yhdet Helsingissä ja mahdollisesti yös täällä Hämeenlinnassa. Perjantaina saatan piipahtaa syömässä kuvaaja ystävän kanssa jonka kanssa on kuvattu ekaa kertaa kun olin vielä ihan pikkuinen teinityttö, vuonna 2007 taidettiin kuvailla täällä Hämeenlinnassa.
Saas nähdä oonko viikonloppuna sitten taas kuskin roolissa ja "lapsenvahtina" mutta en aio itseäni ihan loppuun kuluttaa kun sunnuntai onkiin sitten jännä päivä. Meen Parolannumelle tyttöystäväpäivään :D hauskaa ja jännää. Satun tietämään että tyttöystävä päivässä olis aivan täyttää kakkaa jos sitä tyttöä ei siellä olis joten lupauduin sitten Zerin seuralaiseksi. Mä taidan olla tällänen yleinen pelastava enkeli, millon kuskaan ihmisiä aitooseen, millon toimin ryyppykuskina, hoitsuna, lapsenvahtina ja juu mitähän kaikkea sitä vielä joutuu tekemään.. vaikka no, mielelläni mä tän kaiken teen. Oon tällänen äiti hahmo? :D

Nyt koitan pohtia nukkuisinko tänään teltassa vai en? No jos sä näyttää hyvältä, miksipä ei? Eipä tarvitse kuunnella jos koira haukkuu keskellä yötä joten saisi nukkua ihan rauhassa. Illasta vois olla vielä ainakin pyöräily lenkin vuoro. :) Aah nyt toi aurinko tuli taas esiin tuolta pilven takaa, taidankin siis heittää mahalteen tohon tuolille ja nauttia kesästä! On tää kesä vaan hienoa aikaa, oonpa onnellisempi kun aikoihin. En osaa kyllä nyt just sanoa koska ois viimeks ollu näin hyvä olla kun nyt on ollu lähiaikoina koko ajan.. jaa a.. No eipä sillä kai niin väliä kunhan nyt on hyvä olla!!
Juu mutta nyt tosiaan läppäri kiinni ja nauttimaan! Ciao. :)

4 kommenttia:

  1. Kuvia ois joskus kiva nähdä lisänä vaikka ihan kännykkäkuviakin, vaikkakin kyllä sun tekstejä mielellään lukee.

    VastaaPoista
  2. Joo täytyy yrittää muistaa tolla kännykällä näppäillä noita kuvia, kun siinä tosiaan on se kamera.. sitä ei vaan meinaa aina muistaa. :)

    VastaaPoista
  3. Hei olisi niin kiva jos voisit tehä jonkun helpon treeniohjelman en tiiä ootko joskus tehny mut nii :) oon antanu itteni rapsahtaa ja on tullu hurjat 10 kg päälle... nyt on motivaatiota saaha tää poijes ni ens kesänä kehtaa taas olla tyytyväisenä itteensä rantsussa!

    VastaaPoista
  4. Heissan! Voin tokio kirjotella sellasen tässä kun ehdin.. Mutta kannattaa alottaa esim helpoilla jätä pois: Limu, mehut, herkut, vaalealeipä, riisi, peruna, pasta. Lisää: hedelmiä (ei viinirypäle, banaani), vihanneksia, kanaa, kalaa, kalkkunaa. Aamuisin kävelylenkki ja sen jälkeen esim kaurapuuro ja vähäkaloriset mehukeitot maistuu hyvälle ja on terveellistä. Syö pieniä annoksia noin 3h välein. :) Tässä pieni alku, tuo aamulenkki noin 30min auttaa jo tosi paljon!

    VastaaPoista