tiistai 12. huhtikuuta 2011

Olipahan Viikonloppu

Otsikko kertookin asian ytimen. Mielelläni valaisen tarkemmin mistä on kyse sillä tuohon otsikkoon voisi sisältyä paljon kaikenlaista.
Viikonloppuni alkoi perjantai aamuna, pakkaan laukkuun esiintymisvaatteita, siistejä vaatteita, juhlavaatteita, rennompaa vaatetta, hygieniatuotteet, meikit, korut, hiustenlaittovermeet, muutamia erilaisia kenkiä jne sillä koskaan ei voi tietää mitä kaikkea tarvitsee. Pakkasin mukaan myös lankaa ja neulan, sidetarpeita haavoja varten ja mitäs vielä.. Sitten oli vuorossa suihku, hiukset, vähän meikkiä ja jotain rentoa vaatetta päälle ajomatkalle.Noin kello 11 olin autossa ja nokka oli kohti Hämeenlinnaa.

Hämeenlinnassa kävin moikkaamassa muutamaa ystävää, kävin myös äidillä taikomassa vanhasta luistelu asusta itselleni tankotanssi asun. Vein ystäväni lapsen rautatieasemalle samalla kun oli tarkoitus napata eräs tyttö sieltä kyytiin. Tyttö tuli junalla Jyväskylästä, ja tarkoitus oli että Hämeenlinnasta hän pääsee kyydissäni Sastamalan Ellivuoreen.. Hetken odottelin kunnes tyttö soittaa että hän on pahoillaan mutta hän meni ohi ja on kohta Riihimäellä.. Niinpä hyppäsin autoon ja suuntasin Riksuun.

Kaikkien kommelluksien jälkeen olimme perillä Ellivuoressa noin kello 20 ja pian saapumisemme jälkeen pääsimme aloittamaan koreografia treenejä jotka päättyiväyt vasta puolenyön jälkeen. Ja kun harjoitukset olivat ohi, minä tein vielä muistiinpanoja yli kahteen saakka jotta kaikki asiat ovat seuraavana aamuna hoidossa.

Viikonlopun ohjelmistossa oli siis Ellivuoren naisten hyvänolon messut.. muotinäytöksiä 2 kappaletta, minulla 3 tankotanssinäytöstä: kaksi päivällä ja yksi illalla, tuotekuvaukset, miss trendi 2011 kilpailu jossa olin tuomaristossa.

Lauantai alkoi aamulla ajoissa ennen kello 8, peseytymisellä ja aamiaisella. Aamiaisen jälkeen vuorossa oli hiustenlaittoa ja meikkausta, jossa tietenkin avustin mielelläni kaikkia jotka apua tarvitsivat.. niinkin paljon että oma meikkini jäi puoliksi tekemättä kun jo piti liikkua harjoitustiloihin laitattamaan upeita kynsitarroja yhden näytteilleasettajan/sponsorin toimesta. Nopeasti Kynsitaivaan tytöt taikoivat meille mitä ihmeellisimpiä kynsiä, näillä hopean mustilla leopardikuvioisilla kynsillä minäkin tätä tekstiä nyt näpyttelen. :)
Kynsien jälkeen alkoikin vauhdikas valmistautuminen ensimmäiseen muotinäytökseen, vielä viimehetken kertaukset koreografioista, vaatteet järjestykseen: Pepper, Neonsport, DT-Fashion ja sitten kello 13.00 menoksi.

Vauhdilla näytöksen jälkeen vaihdoin päälleni tankotanssivermeet, pikalämmittelyt ja venyttelyt ja sitten tangolle. Musiikkina minulla oli DHT- Listen To Your Heart, hidas versio tietenkin. Biisillä on pituutta noin 4min 45sek, toinen/kolmas kerta tangolla kuukauden saikun jälkeen, mutta en antanut sen haitata. Annoin tangolle, yleisölle ja musiikille itseni aivan kokonaan, sydämeni, mieleni ja ruumiini.. jokaisen soluni. Esityksen jälkeen olin todella puhki, mutta tyytyväinen. Silloin todella tiesin "Tää on mun juttu".
Kävelin portaat takaisin alatilaan vaihtamaan vaatteita, join proteiinipirtelöni ja paljon vettä, huohotin kuin mikäkin sika ja olin tyytyväinen. Ensimmäinen esiintymiseni tangon kanssa on nyt ohi ja nautin siitä. :)

Ohjelmistossa on vajaa 2 tunnin tauko ja syömme vähän jotain mitä buffetpöydästä löytyi, omalle lautaselleni päätyi mm. lohta, vihanneksia, porkkanaraastetta ja muutama mozzarellajuustopallero. :)

Vähän vaille kolme palaamme alatilaan laittamaan taas vaatteita järjestykseen ja keskittymään, puoli neljältä ohjelmassa on toinen näytös ja sen perään toinen tankotanssinäytös. Kaikki meni hyvin, itse henkilökohtaisesti olin toisen  tankonäytöksen jälkeen aivan loppu ja vieläpiti jaksaa kuvata DT-Fashionin yms vaatteet.. Kuvausten jälkeen menin huoneeseeni laittamaan esiintymisissä valahtaneet hiukseni uuteen uskoon, naamaan hieman lisää meikkiä ja vaihtamaan vaatteet tuomaristo haastattelua varten joka alkoi kello 19.00, kiirehän siinä tuli kun kuvauksissa aikaa taas vierähti reippaasti. Päälleni laitoin farkut, mustat piikkikorkoiset avokkaat, mustan toppimallia olevan jumpsuitin sekä siihen päälle beigen jakun. :) Näytin kuulemma ilkeältä ämmältä, ehkä se oli tarkoituskin. ;)
Tuomaristo haastattelun jälkeen kello oli taas jo paljon aloin valmistautumaan viimeiseen tankotanssiesitykseen joka oli kello 21. Viimeinenkin esitys meni hienosti ja sen jälkeen olinkin sitten ihan vain Tuomari Tanja ja aloin tarkkailemaan tyttöjä. Ensimmäinen kilpailu osuus  oli ajallaan kello 21.45 mutta toinen osuus eli bikinit ja haastattelu lavalla myöhästyi aikataulusta niin  paljon että kesken kierroksen minut tultiin repimään tuomariston kokoukseen jossa piti luovuttaa piste lappunen, enkä tietenkään ollut vielä kirjoittanut pisteitä.. vertailin muistiinpanojani ja pienen mietinnän jälkeen kirjasin pisteet ylös ja luovutin paperin. Kilpailu oli nyt siis myöhässä aikataulusta, mutta vaikka kruunaaminen venyi syystä jos toisestakin oikeat kaunokaiset palkittiin ja minä pääsin jakamaan pokaalit, halaamaan tyttöjä ja luovuttamaan kruunun! :)

Kun kilpailu oli ohi ja tytöt olivat rauhoittuneet kiersin hotellihuoneissa antamassa rakentavat palautteet tytöille jotka sitä halusivat, osa tytöistä istui aulabaarissa ja siinäkin tuli sitten palautteista vaihdettua kommentteja pitkään monien kanssa. Joskus pikkutuneilla pääsin sitten hetkeksi nukkumaan ja viiden/kuuden aikaan aamusta olikin edessä ajomatka kotiin.
Ajattelin että on mukavampi olla kotona ajoissa ja nukkua siellä vielä muutama tunti ennen kuin menin kello 14 töihin. Töissä olin hieman pihalla mutta onneksi oli hyvin hyvin hiljaista ja pääsin lähtemään jopa vartin aikaisemmin jo kello 22, kello 22.15 sijaan. :) Eikä tässä tietenkään vielä kaikki, maanantaina alkoi taas työt kello 10.30 eli enpä saanu nukkua pitkään silloinkaan, töistä pääsin noin kello 19 ja olin kyllä aivan puhki joten nukahdin hyvissä ajoin.

Tänään on onneksi vapaa päivä niin saa latautua ja valmistautua seuraavaan viikonloppuun. Täytyy alkaa tänään jo pakkaamaan ja miettimään mitä tarvitsen mukaan rankkaa kuvausviikonloppua varten sillä kaikki muut päivät meneekin töissä ja treeneissä ja nukkuakin pitäisi. :) Tänään voisin myös paneutua tarkemmin noihin kaikenmaailman kauneudenhoito hässäköihin jotta kaikki on sitten viikonlopuksi hoidettu kuntoon. :)


Kuvia viikonlopusta tulee myöhemmin kun saan kuvat käsiini! ;)



Ja nyt touhuamaan! CIAO

Tanja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti