keskiviikko 3. elokuuta 2011

Perhosia, treeniä, duunia.. This is my Life!

Taas on aika vierähtänyt mukavasti ihan huomaamatta.. Onhan siitä jo yli kuukausi kun siirryin Helsingistä Hämeenlinnaan, oikeastaan lähemmäs kahta kuukautta taitaa olla, mutta ei se siltä tunnu.. Nyt taitaakin olla aika paljastaa mun suur suunnitelma jonka osa jo tietääkin. Tänään on jäljellä 20 päivää lähtöön, lähden nimittäin tämän kuun 22.päivä lentäen kohti Australian maata. Siellä on tiedossa vähän kuvauksia siellä sun täällä ympäri mannerta ja viereisiäkin mantereita ja tottakai tankotanssia!! En malttaisi odottaa, mutta vielä hetki täytyy koittaa malttaa mieli ennen kengurukenkien pakkaamista. :)

Odottaminen tosin on sujunut vaivatta  kun on ollut niin mukavaa viettää aikaa Hämeenlinnassa läheisten ja tärkeiden ihmisten kanssa. Täytyy sanoa että pari edellistä viikkoa on kulunut kyllä odotellessa kaikkea muuta kuin tuota matkaa. On tullut ravattua Parolannummen Panssariprikaatin Sotilaskodissa aikalailla ja viikonloput onkin mennyt sotilaan kanssa. Kai mä olen nyt ns inttileski? :D Kamalaa, kuinka teiniä.. "Mun poikaystävä on armeijassa." Haha. No minkäs sille mahtaa, joskushan se on käytävä ja nyt se osu tähän saumaan. Sotilas jää siis vajaan kolmen viikon päästä Suomen metsiin leikkimään sotaa ja mä lähden toiselle puolelle maapalloa katselemaan miltä siellä metsät näyttää.. Saas nähdä mitä siitä tulee. Oon mä luvannu takaisin tulla, pakkohan mun on. Ei moni onnistu viemään multa jalkoja alta, mut tää herra onnistuu siinä jatkuvasti.
On se vaan hieno fiilis kun näkee toisen kävelemään vastaan kasarmin porteilta hymyillen valmiina kaappaamaan syliinsä, hymyy nousee omillekin kasvoille ja tuntuu kun perhoset lentelis varpaista päähän ja takasin. Jalat astuvat kuin itsestään toistensa eteen nopeammin ja nopeammin kunnes toinen onkin jo siinä edessä ja nostaa syleilyynsä niin etteivät jalat enää kosketa maata. Ja on se vaan haikee fiilis viedä toinen viikonloppulomien päätteeksi kasarmin porteille, silittää toisen poskea, katsoa silmiin ajatellen että on jo nyt ikävä. Suudelma ja toinenkin, vielä kolmas, toinen sivelee poskeani ja toteaa että nyt on mentävä, auton ovi aukeaa, saan vielä yhden suukon ja sitten hän nousee autosta, viittoo kädellään sanoakseen heippa ja kiiruhtaa kohti portteja.. Sitten ajankin kotiin huokaillen ja nyt jo ikävöiden.miettien jo seuraavaa kertaa kun taas nähdään. No mut onneksi nykyään on jo matkapuhelimet. :D

NO mutta juu, onhan sitä treenattu ja tehty hommiakin parin edellisen viikon aikana.. On ollut muutamia kuvauksia esim täällä Hämeenlinnassa, Helsingissä ja Ähtärissäkin kävin. Lenkillä on käyty ahkeraan. Kerran rullaluistelin Parolannummelle, joka aamu on käyty kävelemässä ja pari kertaa juoksemassakin, lihaskuntotreeniä, venyttelyä ja vähän tottakai tankoiluakin!

Tänään kävin aamulla kello 6.00 tunnin mittaisella juoksulenkillä ennenkun hyppäsin kello 8.11 junaan kohti Jyväskylää. Kuvaukset siellä meni hienosti ja tulipa sitte ihan aiheeseen liittyviä kuviakin.. Vanha, siis todella vanha armeijan prätkä ja 1893 valmistettu rynkky, siinäpä vasta rekvisiitat. SIeltä kiireen vilkkaa sitten takaisin Hämeenlinnaan ja moikkaamaan sotilasta. :)
Huomenna on aamulla vuorossa taas lenkkeilyä ja lihaskuntoa, ja vähän tankoilua nyt kun on oma tanko pystyssä keskellä huonetta!! Iltapäivästä hyppään junaan ja matkustan Helsinkiin ystävän luo, mennään käymään Kaivolla, itse kun en ole oikeastaan käynyt missään ikuisuuksiin, mutta meneepä taas ulkoilut selvinpäin, niinkun oikeastaan aina.
Torstaina, perjantaina ja lauantaina on töitä Hartwall Areenalla, siellä on juontohommia tietokoneiden parissa.. Tietokoneistahan en tosiaankaan mitään oikeestaan ymmärrä mutta nyt on sitten kai korkea aika yrittää ymmärtää edes jotain, tai sitten ei! :D Kyseessä kun on kilpailujen juontamista ja tarkoitus kai ottaa se leikkimielisesti ja huumorilla, eli on sitten vaatetuskin sen mukainen.. Lupaan ottaa kuvia!
Lauantai iltana töiden jälkeen sitten pikapikaa takaisin Hämeenlinnaan katsomaan sotilasta joka pääsee lomille perjantaina.. Ja saapa nähdä onko Helsingissä vielä jotkut kuvauksetkin keskiviikon ja lauantain välisenä aikana, muutamat olis suunnitteilla mutta saa nähdä miten aikataulut natsaa yhteen..

Mulla oli kyllä mielessä vielä jotain mistä olisin halunnut nyt kirjottaa mutta yllätys yllätys muisti pätkii ja pahasti.. jälleen. No kirjotan lisää kun mieleen tulee että mitä piti kirjotella.. lisäilen noi muutamat kommentit mitä tonne tarkastukseen oli tullut ja vastailen niihin asap. Sekä tartun toki aiheisiinkin joita niissä käsitellään! :) Ja on mulla tosiaan pari jännää ns uutistakin mm kuvauksiin liittyen mutta kerron niistä lisää vasta sitten kun mulla on oikeesti lupa siihen!! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti